Ασθενής με Ψωριασική Αρθρίτιδα, έπαθε Καρκίνο από τα Φάρμακα !








Αυτή είναι η Αλίνα . Έχει Ψωριασική Αρθρίτιδα σε προχωρημένο στάδιο και στο 2΄:00΄΄ του πρώτου και στο 2΄ : 32΄΄ του δευτέρου βίντεο, λέει πως τα καινούρια φάρμακα ( Βιολογικοί παράγοντες ), προειδοποιούν στη λίστα με τις παρενέργειες πως μπορεί ο χρήστης να πάθει Λέμφωμα(Καρκίνος του ανοσοποιητικού συστήματος) και πως η ίδια έπαθε όντως Λέμφωμα !
Αυτή η γυναίκα είναι μόνο μια από τις πολλές περιπτώσεις όπου οι Ρευματολόγοι πρέπει να συμπληρώνουν τις παρενέργεις των φαρμάκων στην λεγομένη ''Κίτρινη κάρτα'' . Δυστυχώς πολλές φορές οι Ιατροί δεν συμπληρώνουν απολύτως τίποτα, με αποτέλεσμα τα περιστατικά να θάβονται στο σκοτάδι !
Ας γίνει η περίπτωσή της Αλίνας ένα μάθημα προς όλους μας, ούτως ώστε να μην προσπερνούμε την λίστα των παρενεργειών με προχειρότητα, αλλά να αναρωτιώμαστε ''κι αν συμβεί σ΄ εμένα'';
Γιατί όμως κινδυνεύουν από Λέμφωμα οι χρήστες αυτών των Φαρμάκων ; Οι Βιολογικοί Παράγοντες ονομάζονται Anti T.N.F. ( = Tumor Necrosis Factor = Παράγοντας Νέκρωσης Όγκου ). Αντιτίθενται δηλαδή στοχευμένα στην ουσία που εκκρίνεται κυρίως από τα κύτταρα του ανοσιακού συστήματος, η οποία νεκρώνει τα Καρκινικά Κύτταρα ! Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα όπου πολλοί Ιατροί πανηγυρίζουν για τα νέα φάρμακα, η επιστήμη είναι ακόμα πολύ μακριά από την θεραπεία των αυτοανόσων νοσημάτων και τα φάρμακα που χορηγεί επιφέρουν μερικές φορές και αυτόν τον θάνατο, όπως συνέβη στην αντιπρόεδρο της ''ΕΛΕΑΝΑ'' που κοιμήθηκε από πνευμονικό οίδημα ένεκα της πολύχρονης ανοσοκαταστολής ! Για τον λόγο αυτό, θα έπρεπε οι Ιατροί να ομιλούν πιο ταπεινά, να ομολογούν τις τραγωδίες που μερικές φορές προκύπτουν από τα καινούρια φάρμακα και με την επίγνωση της αγνοίας τους, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ! 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...