Ιατρός που πάσχει από Υπερθυρεοειδισμό Graves θεραπεύει τα Αυτοάνοσα με τη διατροφή !






Αυτή είναι η Dr Amy Mayers η οποία ενώ έχει σπουδάσει στα ίδια Πανεπιστήμια με άλλους Ιατρούς, δεν είναι δέσμια των φαρμακοβιομηχανιών όπως εκείνοι, αλλά χρησιμοποιεί τα φάρμακά μόνο όπου πρέπει και όχι όπου της λένε .
Τα αυτοάνοσα νοσήματα τα θεραπεύει με τη διατροφή και πολύ καλά κάνει . Η διατροφή που χρησιμοποιεί μοιάζει πολύ με το A.I.P. . Στο κανάλι της μιλάει για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως η αντιστροφή της αυτοάνοσης διαταραχής, το ''Μικροβίωμα του εντέρου'', τα προβιοτικά, η θεραπεία της καντιντίασης κ.α. . Αφορμή της στροφής της προς τη διατροφή, ήταν το ότι η ίδια έπαθε Υπερθυρεοειδισμό Graves . Τότε πήρε φάρμακα αλλά δεν την βοήθησαν, οπότε άρχισε το ψάξιμο και βρήκε τη διατροφή . Έκτοτε η Αυτοανοσία της είναι σε ύφεση και αφού θεραπεύτηκε η ίδια, θεραπεύει τώρα χιλιάδες άλλους ανθρώπους παγκοσμίως με το πρόγραμμά της ''Autoimmune solution'' . Αυτούς που παίρνουν φάρμακα, τους τα μειώνει σιγά-σιγά, αφού πρώτα θεραπεύσει το έντερό τους ( εκεί που λέει μεταξύ άλλων και για τον Διαλογισμό προς μείωση του άγχους, εννοείται πως είμαι αντίθετος. Η προσευχή είναι το σωστό . ).
Ήδη σας έχω παρουσιάσει πολλούς ιατρούς που συνιστούν τη διατροφή για τα Αυτοάνοσα νοσήματα . Υπάρχουν πολλοί άλλοι εκεί έξω που κάνουν το ίδιο, αλλά κανείς δεν τους ακούει και ούτε πρόκειται, διότι οι Φαρμακοβιομηχανίες δεν μπορούν να βγάλουν λεφτά από τα τρόφιμα !
Προτιμούν το να υποφέρουν εκατομμύρια άνθρωποι από το να χάσουν αυτές τα τρισεκατομμύρια που βγάζουν απ΄ αυτούς !!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...