Νεανική Ιδιοπαθής Ρευματοειδής Αρθρίτιδα - θεραπεία με τη διατροφή !





Αυτό το όμορφο κοριτσακι είναι η Jillian .Έχει Νεανική Ιδιοπαθή Ρευματοειδή Αρθρίτιδα και έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να περπατήσει ένεκα της φλεγμονής στις ποδοκνημικές της αρθρώσεις .
Μαζί με τους γονείς της είναι σε μια αιρετική Προτεσταντική κοινότητα και κάπως έγινε να συναντήσουν έναν Φυσικοπαθητικό που θεραπεύει με τη διατροφή .
Ε, σε μερικούς μήνες η Jillian θεράπευσε το ''Μικροβίωμα του εντέρου'' της και τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή όπως τα υπόλοιπα παιδιά γύρω της . Ότι ζημιά έγινε στις αρθρώσεις, έγινε τον καιρό που προσπαθούσε μόνο με τα ανοσοκατασταλτικά λεγόμενα φάρμακα.
Αλήθεια έχουμε άραγε συνειδητοποιήσει την λέξη ''Ανοσοκατασταλτικό'' ; Πως θα μας φαινόταν αν ακούγαμε το ίδιο και για άλλα μέρη του σώματός μας, όπως καρδιοκατασταλτικό, πνευμονοκατασταλτικό, οφθαλμοκατασταλτικό κ.ο.κ. ; Τι είναι το ανοσοποιητικό σύστημά μας, εχθρός όπως οι ιοί και τα μικρόβια ;!!!
Η μοναδική αληθινή θεραπεία είναι η επούλωση της περιοχής όπου βρίσκεται το ανοσοποιητικό, δηλαδή του εντέρου και το ρύθμισμα του ανοσοποιητικού συστήματός μας .
Η καταστολή, δηλαδή το κλείσιμο του ανοσοποιητικού δεν είναι θεραπεία, αλλά τρόπον τινά προσωρινή θανάτωση του ανοσοποιητικού μας !!!
Πονάει μάτι βγάζει μάτι με λίγα λόγια !!!! Αυτό που λέμε κοροϊδευτικά από αρχαιοτάτων χρόνων, αποτελεί την τελευταία λέξη της επιστήμης !
Τα επακόλουθα του τραγικού και χασάπικου αυτού τρόπου θεραπείας, τα γνωρίζουμε λίγο-πολύ όλοι. Είναι όλοι αυτοί οι ασθενείς που ακούσαμε πως πέθαναν από μια απλή νοσοκομειακή λοίμωξη, από καρκίνο του ανοσοποιητικού( Λέμφωμα ), του δέρματος κ.ο.κ.

   Η μητέρα της εξήγησε με λίγα λόγια τον τρόπο της θεραπείας κάτω από το βίντεο .








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...