Ασθενής με Ρευματοειδή αρθρίτιδα δείχνει τη θεραπεία της με τη διατροφή !







Αυτή η εύστροφη κοπελίτσα είναι η Ιωσηφίνα . Έχει διαγνωστεί με Ρευματοειδή Αρθρίτιδα σοβαρής μορφής πριν από 3 χρόνια περίπου και αρνήθηκε από την αρχή τα φάρμακα, παρ΄ ότι πονούσε πολύ και δε μπορούσε ούτε καν να κλείσει τα χέρια της !!! Η διατροφή της ήταν veganιστική( η οποία είναι λανθασμένη ) πριν ασθενήσει . Μετά τη διάγνωσή της και ως τώρα, ακολουθεί μονίμως ένα πάρα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής για Αυτοάνοσα νοσήματα, το λεγόμενο ''80-10-10 ή HCLF(  High Carb Low Fat ) raw vegan diet'' , που σημαίνει ''Υψηλή σε Υδατάνθρακες και Χαμηλή σε Λιπαρά χορτοφαγική ωμοφαγία !!! Χαμηλή σε λιπαρά σημαίνει χωρίς ελαιόλαδο .  Τρώει όμως βούτυρο αμυγδάλου . Η διατροφή αυτή που ακολουθεί έχει πολλά κοινά με το ''A.I.P. '' ( = Υγιής δίαιτα για αυτοάνοσα με ψάρι και κρέας  ), ώς προς τόν αποκλεισμό της Γλουτένης, της οικογενείας των Σολανοειδών κ.λ.π. .
Γνωρίζω αρκετά καλά την διατροφή της, μιας και έχω παρακολουθήσει σχεδόν όλα της τα βίντεο !
Δεν σας κρύβω το ότι κυρίως η Ιωσηφίνα είναι αυτή που με έπεισε στην αρχή πως η διατροφή είναι πραγματικό φάρμακο για τα αυτοάνοσα νοσήματα . Γι΄ αυτό άλλωστε ξεκίνησα τρώγοντας ωμές αλάδωτες σαλάτες με λίγο βρασμένη γλυκοπατάτα και ελιές για μερικές εβδομάδες . Κατόπιν βέβαια είδα και άλλους ασθενείς, γιατρούς κ.ο.κ., οπότε συνδύασα τα καλά της ''veganιστικής διατροφής'' με το ''A.I.P.'' φτιάχνοντας ''τη διατροφή για αυτοάνοσα'' .
Το βίντεο που βλέπετε, είναι ένα κολάζ από πολλά μικρά αποσπάσματα, στα οποία δείχνει την πορεία της, η οποία αν και έχει κάποια ''errors'', δηλαδή λάθη εν τούτοις έκανε την, αρχικώς αρνητική Ρευματολόγο της, να παραδεχθεί τελικώς πως ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ !!!!
Σήμερα η Ιωσηφίνα έχει τον πλήρη έλεγχο της ασθενείας της και ζει μια φυσιολογική ζωή, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...

Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να κατανοήσουν τη δύναμη της διατροφής στις ασθένειες που εμπλέκεται το Ανοσοποιητικό σύστημα και να πάρουν τον έλεγχο του νοσήματός τους.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...