Μπακαλιάρος κουρκούτι χωρίς γλουτένη .




Όπως έχω γράψει αναλυτικά στην διατροφή για τα αυτοάνοσα νοσήματα, μετά την πάροδο 1 μηνός περίπου, αρχίζουμε να επανεισάγουμε 1-1 τα τρόφιμα που είχαμε αποκλείσει . Αυτό μπορεί να γίνει με όλα σχεδόν πλην της Γλουτένης . Αυτή η πρωτεΐνη είναι πάρα πολύ επικίνδυνη και οι φορές που θα φάμε μέσα στην εβδομάδα πρέπει να είναι ελάχιστες . Υπάρχουν ασθενείς που αν φάνε μια και μόνο φορά έχουν τρομερές επιπτώσεις ! Άλλοι όχι και τόσο, όμως πολλοί ξεθαρεύουν μαζί της και ύστερα παθαίνουν εξάρσεις και καταφεύγουν στα αντιφλεγμονώδη κ.ο.κ. . Μεγάλη προσοχή θέλουν πάντοτε και τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, τα λιπαρά παντός είδους και βέβαια η ζάχαρη .
Το κουρκούτι της φωτογραφίας είναι το μοναδικό τηγανητό φαγητό που έφαγα εδώ και πολλούς μήνες ( είπαμε η κουζίνα μας θέλει πάντοτε προσοχή, ακόμα και όταν είμαστε πολύ καλά ).
Το κουρκούτι έγινε με φυσικό φιλέτο Μπακαλιάρο( όχι παστό, διότι βλάπτει πάρα πολύ ) καλαμποκίσιο αλεύρι και σόδα δοκιμαστικά και βγήκε πάρα πολύ καλό ! Η σκορδαλιά είναι με πατάτα .


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...