Σκλήρυνση κατά πλάκας - θεραπεία με τη διατροφή !







H Δρ. Terry Wahls είναι καθηγήτρια Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όπου διδάσκει, και ειδικεύει στην κλινική τραυματολογία βλάβης του εγκεφάλου.
Πάσχει από Πολλαπλή Σκλήρυνση ( ή Σκλήρυνση κατά Πλάκας ) και παρ΄ ότι όπως λέει συναντήθηκε με τους καλύτερους γιατρούς και πήρε τα πιο σύγχρονα φάρμακα, κατέληξε σε αναπηρικό καροτσάκι για 4 χρόνια, ενώ οι Νευρολόγοι της είπαν πως δεν θα ξαναπερπατήσει .
Αυτή όμως, δεν το έβαλε κάτω . Σε αντίθεση μέ πολλούς άλλους γιατρούς, κατανόησε πώς η εναλλακτική θεραπεία μέσω τής διατροφής, όχι μόνο δεν αντιτίθεται στην κλασσική ιατρική, αλλά είναι αυτό που ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ .
Άλλαξε λοιπόν τη δίαιτά της, σε ένα μοντέλο δίαιτας ''Paleo'' ( υπάρχει και η διατροφή ''AIP'' που είναι η ''Paleo'' με πρόσθετους περιορισμούς για αυτοάνοσα νοσήματα ) με πάρα πολλά φρούτα και λαχανικά, χωρίς δημητριακά, Γλουτένη, γαλακτοκομικά, ζάχαρη κ.ο.κ., σε συνδυασμό με συμπληρώματα και βιταμίνες .
Αυτό είναι το ''Terry Wahls protocol''.
Τώρα όχι μόνο σηκώθηκε από το καρότσι, όχι μόνο περπατάει, αλλά κάνει και ποδήλατο !
Σήμερα η Δρ. Terry Wahls βοηθά χιλιάδες ασθενείς με ΣΚΠ να αντιστρέψουν το αυτοάνοσο νόσημά τους με τη διατροφή . Έχει εκδώσει και σχετικά βιβλία και DVD .
ΣΣ Στο τέλος της ομιλίας της η γιατρός προτρέπει τους ασθενείς να κάνουν διαλογισμό, κάτι το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο, διότι στη γιόγκα, ο άνθρωπος ''ανοίγεται'' στα πονηρά πνεύματα και γεμίζει με υπερηφάνεια και αυταρέσκεια ! Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ένας Χριστιανός ασθενής για να έχει ψυχοσωματική υγεία, είναι η Μυστηριακή ζωή και η νοερά προσευχή . 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...