Πως φτιάχνουμε Φαγόπυρο αποξηραμένο φύτρο .





Η γλουτένη, είναι η χειρότερη πρωτεΐνη που μπορεί να καταναλωθεί από ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα .
Το Φαγόπυρο ή μαυροσίταρο, είναι μια πολύ θρεπτική τροφή χωρίς γλουτένη . Ανοίκει στα ψευτοδημητριακά και αντικαθιστά το σιτάρι, το κριθάρι, τη ζέα και τα ζυμαρικά που περιέχουν γλουτένη.
Τα φύτρα από την άλλη, είναι μια πάρα πολύ θρεπτική και υγιεινή τροφή, ενώ η επεξεργασία της αποξήρανσης μας βοηθά στο να διατηρούμε μεγάλες ποσότητες αναλλοίωτες για πολύ καιρό .
Εύχομαι το βίντεο να σας φανεί χρήσιμο στο να αντιστρέψετε το αυτοάνοσο νόσημά σας .



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...